Mabrestudiofotografie
Gewoon omdat het klikt

Over ons

Wij zijn Marco en Renske Brekelmans en samen zijn wij Mabre studio fotografie.

Het begon 8 jaar geleden dat ik voor het eerst in aanraking kwam met fotografie omdat ik mijn eerste camera mocht kopen.

Vanaf dag 1 was ik helemaal verkocht en ging ik als een raket uit de startblokken door wekelijks fotowandelingen te gaan maken met "soortgenootjes" met de zelfde passie. Beetje bij beetje merkte ik dat het steeds beter ging en de resultaten gingen voorruit.

Na een paar jaar de natuur en dieren te hebben gefotografeerd, kwam mijn interesse voor modellen fotografie. Hier ging letterlijk een wereld voor mij open. Het in contact komen met andere mensen en ze indirect helpen door hun zelfvertrouwen op te bouwen was een mooie bijkomstigheid. Uiteindelijk heb ik Renske ook besmet met deze passie voor fotografie dat we uiteindelijk hebben besloten om de sprong in het diepen te wagen en in te schrijven bij de KvK. Samen hebben wij een eigen style ontwikkeld door met zwarte achtergrond en mooi zacht licht te werken door zo een intieme sfeer te creëren. Wij staan bekend om onze fijne ontspannen werksfeer en zorgen dat iedereen zich op z'n gemak voelt. De Brabantse gastvrijheid voert de boventoom zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Er is tijdens de shoot altijd ruimte voor een praatje en of een drankje.

MAR_0530
MAR_0530
MAR_2816
MAR_2816
MAR_2647
MAR_2647
 


Contact