Mabrestudiofotografie
Gewoon omdat het kliktZwangerschap/ Gezin/ Duo

Zwangerschap/ Gezin/ Duo


Gefeliciteerd met je zwangerschap!
Wat is het toch bijzonder dat er een kindje in je buik kan groeien! Dit is niet alleen zo bij je eerste zwangerschap, maar elke keer weer opnieuw. Met de foto’s van een zwangerschapsshoot kan je deze speciale periode en je mooie buik voor altijd vastleggen. Dit doen wij heel graag voor je op een ontspannen en gezelligllige sfeer. Deze zwangerschapsshoot kan bij ons in de thuis studio of op een toffe locatie buiten plaatsvinden op een mooie buitenlocatie zoals het bos of de heide of ook eventueel bij jullie thuis. Dit is ook erg mooi, persoonlijk en intiem.
Bij zwangerschapsfotografie is het mogelijk om alleen op de foto te gaan, samen met je partner of ook met oudere kinderen. Zo wordt het naast het vastleggen van je zwangerschap ook tegelijkertijd een soort duo of gezinsshoot.
De meeste zwangeren fotograferen wij als ze 32 tot 36 weken zwanger zijn. Dan voel je je vaak nog prima en heb je toch al een mooie buik. Maar vind je het fijner om eerder of later af te spreken, dan is dat altijd mogelijk. Neem gerust vroeg in je zwangerschap contact met ons op, zodat we op tijd een datum kunnen prikken.
Vind je het leuk om met een blote buik op de foto te gaan of liever in bijvoorbeeld een mooie jurk? De keuze is aan jou!
  

Voor alleen een duo shoot kan je bij ons ook terecht. Bijvoorbeeld met je beste vriend(in) of een romantische shoot met je partner.

Ook hier is er een mogelijkheid om naar een mooie buitenlocatie te gaan zoals een bos of heide of ook eventueel bij je eigen thuis. Dit is dan ook erg mooi, persoonlijk en intiem.