Generatie shoot

Opzoek naar een origineel cadeau voor bijvoorbeeld een zilveren/gouden bruiloft, of gewoon zomaar voor jezelf. zoek dan niet verder want wat is er origineler dan een generatie shoot van je gezin (en of met je ouders, opa en oma). Want hoe mooi is het om alle koppies van je dierbare familieleden origineel op een foto te hebben en deze aan de muur kan hangen. Bij Mabre studio fotografie draait het om jou en staan wij voor kwaliteit en tevreden klanten.

Wat is een generatie shoot.

Een generatie shoot is een super leuke ervaring voor het hele gezin met een prachtig resultaat. Iedereen is even een fotomodel en draait het om jouw gezin en of familie. Het is een fotoshoot waarbij alle gezinsleden een portret foto wordt gemaakt. Alle portretten worden om beurten gemaakt en kijken allemaal in dezelfde richting wat bij het eerste portret bepaald wordt. Dit traject zal ongeveer een uur in beslag nemen en als alle portretten gemaakt zijn is de basis gelegd en is de fotosessie klaar. Dan gaan wij aan de slag om alles te bewerken met een fotobewerkingsprogramma. Al met al is het een gezellig uitje voor de hele familie.

Belangrijk om te weten.

  • Bij een generatie shoot is het belangrijk dat iedereen die deelneemt aan de fotosessie een zwart t-shirt draagt. (of allemaal een ronde hals of allemaal een V-hals.)
  • Een afdruk van de bewerkte foto op hoog kwaliteit fotopapier. (deze wordt geleverd enkele dagen na het afleveren van het originele bestand via we-transfer.)
  • Een hapje en een drankje aanwezig tijdens de shoot.
  • Extra foto’s kunnen bij besteld worden voor €12,50 per stuk

€495